Top

Apotheek medicijnen bestellen

Zithromax

Zithromax 500 mg

50,00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Zithromax 500 mg

Iedereen kan online Zithromax kopen zonder recept. Het voordeel daarvan is dat het snel bezorgd wordt en ook snel door u gebruikt kan worden. Maar u moet zelf bekijken of dat het geneesmiddel samen gaat met eventuele andere medicatie die u slikt. Neemt u de tijd om alles goed uit te zoeken, voordat u aan de Zithromax gaat beginnen. Zithromax bestellen is zo gebeurd, maar nu eerst maar eens bekijken hoe u het moet gebruiken en wat de bijwerkingen kunnen zijn. Soms staan er veel bijwerkingen bij een medicijn, maar dat wil niet zeggen dat u overal last van gaat krijgen. Het zijn mogelijke bijwerkingen en sommige mensen zullen er een of meer ervaren, anderen merken niets. Maar het gaat er om dat u weet wat u kunt verwachten wanneer u Zithromax inneemt. Krijgt u lichamelijke klachten, dan weet u ook of dat het door de Zithromax komt als deze in de bijsluiter worden genoemd. Bij klachten, niet vermeld in de bijsluiter, die u ervaart na het gebruik van Zithromax en nooit eerder heeft gehad is het raadzaam deze te melden.

Klik hier voor meer informatie over Zithromax (Azitromycine)

  • Azitromycine remt de groei van bacteriën (antibioticum). Werkt binnen enkele dagen.
  • Bij infecties van longen, luchtpijp, keel, bijholtes, middenoor en huid. En bij geslachtsziekten (gonorroe en chlamydia), de ziekte van Lyme (tekenbeetziekte) en reizigersdiarree.
  • Tabletten: slik door zonder te kauwen.
  • Drank: schud goed om voor gebruik. Meet de hoeveelheid af met een maatlepel of doseerspuit. Bij kleine kinderen kunt u de drank direct in de mond spuiten.
  • Azitromycine kunt u voor, tijdens of na het eten innemen. U kunt misselijk worden en buikpijn of diarree krijgen. Bij maagklachten vlak na het eten innemen.
  • U kunt last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid, verwardheid en slaapstoornissen. .
  • De kuur duurt meestal tussen de 1 en 5 dagen. Maak de hele kuur af. Ook als de infectie genezen lijkt, want er kunnen nog bacteriën over zijn.

Wat doet azitromycine en waarbij gebruik ik het?

Azitromycine is een macrolide-antibioticum. Macrolide-antibiotica werken tegen infecties met bacteriën.

Artsen schrijven het voor bij infecties met bacteriën, zoals luchtweginfecties (longontsteking, acute bronchitis, keelpijn, middenoorontsteking, bijholteontsteking), de geslachtsziekte (SOA) chlamydia,  huidinfecties, de ziekte van Lyme, bij diarree en de geslachtsziekte gonorroe.

Chlamydia

Verschijnselen
De Chlamydia-infectie is de meest voorkomende seksueel overdraagbare aandoening.

Vaak merkt u niet dat u een Chlamydia-infectie heeft. Drie op de tien vrouwen krijgen last van pijn en jeuk aan de vagina, vijf op de tien mannen krijgen last van een ontstoken plasbuis.

Toch kan een Chlamydia-infectie nare gevolgen hebben. Het is een veel voorkomende oorzaak van onvruchtbaarheid, als de infectie zich uitbreidt naar de baarmoeder en eileiders. Bij mannen kunnen de prostaat en de bijballen geïnfecteerd raken.

Voorkomen
Gebruik van condooms is voldoende om een besmetting met Chlamydia te voorkomen. Mocht u zelf besmet zijn, dan is het belangrijk anderen niet te besmetten. Weet u niet zeker of u besmet bent, neem dan contact op met uw huisarts of met de GGD.

Behandeling
Artsen schrijven azitromycine als een eendaagse kuur voor bij Chlamydia-infecties.

Lees meer over chlamydia

Raadpleeg altijd eerst uw arts wanneer u van plan bent medicijnen te gaan gebruiken.

Lees ook de patiëntenbijsluiter voor informatie over de toepassing van dit medicijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zithromax 500 mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *