Top

Apotheek medicijnen bestellen

xanax

Xanax Retard 2 mg

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

75,00

Aantal Prijs
2-573,00
6-1070,00
11-2068,00
21-5066,00
51-10064,00
Aantal
Categorie:

Beschrijving

Xanax 2 mg

Volgens het Nationaal Kompas lijden ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders aan een angststoornis. Angst is in principe een normale lichamelijke reactie wanneer er zich een gevaarlijke situatie aandient. Iedereen heeft er wel eens mee te maken. Het is echter niet gezond wanneer je constant kampt met onrustige gevoelens. In dit geval is het verstandig om het medicijn Xanax te gebruiken. Dit is een zeer effectief middel tegen angst- en paniekstoornissen.

Symptomen van een angststoornis

Een angststoornis openbaart zich op allerlei manieren. Iemand kan bijvoorbeeld bang zijn om een ernstige ziekte onder de leden te hebben. Daardoor vertoont hij of zij nerveus gedrag en treden er slaapproblemen op. Ook hyperventilatie en een acute stressaanval behoren tot de symptomen van een angststoornis. Door de onrustige gevoelens kunnen er bovendien ook andere klachten ontstaan, waaronder depressie. Angststoornissen en depressies staan dan ook vaak met elkaar in verband. Personen met een angststoornis brengen vaak een bezoek aan de huisarts. Soms verwijst de huisarts de patiënt door naar een psycholoog of psychiater. Ook medicatie zoals Xanax behoort tot de mogelijkheden. Dit medicijn bevat namelijk bepaalde stoffen waardoor je rustig wordt.

De stof alprazolam

Naast geestelijke problemen brengt een angststoornis ook lichamelijke klachten met zich mee. Zo kun je last krijgen van hartkloppingen, hoofdpijn en buikpijn. Ook breekt het zweet je soms uit aan alle kanten. Het gebruik van het medicijn Xanax maakt voor een korte periode een einde aan deze problemen. Xanax hoort namelijk bij de zogeheten benzodiazepinen. Dit zijn medicijnen met bepaalde stoffen die je hersenen beïnvloeden. Zo bevat Xanax de stof ‘alprazolam’. Een van de effecten van deze stof is het dempen van bepaalde emoties. Gevoelens van angst en onrust verdwijnen daardoor naar de achtergrond.

Verslavend medicijn

Duizenden mensen hebben er behoefte aan om tot rust te komen. Het medicijn Xanax helpt ze hierbij. Wel is het verstandig om dit medicijn slechts enkele weken te gebruiken. Xanax staat namelijk bekend als een zeer verslavend middel. Na een paar weken dien je het rustig af te bouwen. Doe je dit niet, dan neemt de kans op afhankelijkheid sterk toe. Bovendien hebben personen met een Xanax-verslaving steeds hogere doses van het medicijn nodig. Dit komt door het feit dat de zogeheten ‘receptoren’ in het zenuwstelsel veranderen. Een Xanax-verslaving veroorzaakt zowel geestelijke als lichamelijke schade.

Xanax verslaving

Iemand die verslaafd is aan Xanax is te herkennen aan bepaalde tekenen. Zo verhogen deze personen de dosis van het medicijn constant. Ook kloppen zij te vaak aan bij de apotheek, om een recept te verkrijgen. Om niet ‘verdacht’ over te komen bezoeken deze verslaafden bovendien verschillende apotheken. Daarnaast hebben ze last van stemmingswisselingen. Een verslaving krijgt een steeds grotere grip op het leven. Zo is het voor sommige personen op een gegeven moment onmogelijk om nog zonder Xanax te functioneren.

Gevolgen van een Xanax-verslaving

Een medicijnverslaving pakt op de lange termijn rampzalig uit. Ook Xanax heeft een aantal negatieve effecten op de lange termijn. Zo kun je onder andere last krijgen van hallucinaties en geheugenverlies. Ook een verslechtering van de huid en ogen komt regelmatig voor. Denk daarbij aan ernstige huidaanslag, vergeelde ogen en dubbel of wazig zien. Deze negatieve bijwerkingen beïnvloeden je functioneren in het dagelijks leven behoorlijk. Zo zal het steeds lastiger zijn om je sociale contacten te onderhouden. Bovendien hebben we het nog niet gehad over andere effecten van Xanax op de lange termijn, zoals een verminderde eetlust, libido, maagproblemen en toevallen.

Op een betrouwbare manier Xanax kopen

Xanax is een bijzonder populair medicijn dat normaliter wordt voorgeschreven door de huisarts. Vervolgens kun je een doosje met 30 tabletten ophalen bij de apotheek. Vandaag de dag kopen steeds meer personen hun medicijnen op het wereldwijde web. De prijzen van een online apotheek liggen namelijk een stuk lager. In principe is er niks mis mee om vanuit je luie stoel bepaalde medicatie in huis te halen. Wel dien je goed te letten op de betrouwbaarheid van een online apotheek. Het zou immers zeer jammer zijn wanneer je Xanax nep blijkt te zijn. Betrouwbare online apotheken bevatten tegenwoordig een keurmerk van de Europese Unie.

Xanax en zwangerschap

Zolang je Xanax op de juiste manier gebruikt is het een zeer effectief medicijn. Bovendien is het dankzij de online apotheek tegenwoordig een fluitje van een cent om het middel te kopen. Wel is het lezen van de bijsluiter erg verstandig. Xanax is namelijk niet voor iedere patiënt geschikt. Zo kun je het beter links laten liggen wanneer je eerder last hebt gehad van een verslaving. Daarnaast wordt het zwangere vrouwen afgeraden om dit medicijn te gebruiken. Onderzoekers vermoeden dat Xanax namelijk een negatief effect kan hebben op de ongeboren baby. Hoewel het nog niet honderd procent is aangetoond, kun je als zwangere vrouw beter geen risico nemen. Hetzelfde geldt voor moeders die borstvoeding geven. Door deze manier van voeden komt het medicijn namelijk bij de baby terecht, en dat is niet de bedoeling.

Xanax wel- en niet gebruiken

Xanax werkt het beste wanneer je in goede gezondheid verkeert, en niet zwanger bent. Naast zwangere vrouwen kunnen namelijk ook personen met ademhalingsproblemen , spierziektes en een gevoelige lever dit medicijn beter vermijden. De stoffen in Xanax verergeren namelijk de symptomen van bepaalde ziektes en aandoeningen. Wanner je overweegt om dit medicijn te gebruiken, is het aan te raden om in gesprek te gaan met de huisarts. Hij of zij zal je adviseren of het gebruik van deze benzodiazepine verstandig is.

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Afmetingen 30 x 26 x 2 cm

1 beoordeling voor Xanax Retard 2 mg

  1. Waardering 4 uit 5

    Vhaves

    vriendelijke klantensevice.
    pakketje alleen wel iets te laat bezorgd maar dat kan liggen aan het postbedrijf.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *