Top

Apotheek medicijnen bestellen

temazepam

Temazepam 20 MG – 30 capsules

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 9 klantbeoordelingen
(9 klantbeoordelingen)

55,00

Aantal

Beschrijving

Temazepam

Deapothekers.com bestaat sinds het jaar 2017.  Wij hebben veel ervaring opgedaan met het leveren van medicijnen in Nederland en België. Bij ons staat klantvriendelijkheid en service voorop. Daarom kun je altijd terecht voor vragen. Temazepam bestellen doe je bij de Deapotheker. Dan ben je ervan gegarandeerd dat de bestelde geneesmiddelen binnen 1 á 2 werkdagen bij je thuis worden bezorgd.

Temazepam is een medicijn dat een rustgevende werking heeft. Het medicijn wordt vaak voorgeschreven wanneer er bijvoorbeeld sprake is van slapeloosheid of wanneer er sprake is van hevige onrust, zoals tijdens een psychose. Temazepam bestellen kan echter niet lang achtereen gebruikt worden. Als Temazepam wordt gebruik om slapeloosheid tegen te gaan dan is het aan te raden om het niet langer dan drie dagen achtereen te gebruiken.

Wanneer je Temazepam namelijk langer achtereen gebruikt is het mogelijk dat het een verslavende werking heeft. In dat geval is de kans groot dat je afhankelijk wordt van Temazepam en zal het lastig worden om met het gebruik te stoppen. Het is dus erg belangrijk om goed te weten wanneer je het medicijn in kan nemen en hoe vaak je dit kan doen. Daarnaast is het belangrijk om in de gaten te houden of je bijvoorbeeld andere medicijnen inneemt. Temazepam kan namelijk wisselwerkingen veroorzaken met andere medicijnen.

Gebruik

Wanneer Temazepam wordt gebruikt als slaapmiddel in het geval van slapeloosheid is het belangrijk om het medicijn slechts af en toe te gebruiken. Het is aanbevolen om het medicijn niet vaker dan één keer per drie dagen te gebruiken. Temazepam kopen is beschikbaar als tablet, capsule, zetpil of klysma. Na het innemen van het medicijn zal je binnen 15 tot 30 minuten ervaren dat je slaperig en rustig wordt. Het is dus verstandig om het medicijn kort voor je gaat slapen in te nemen. Temazepam blijft tot ongeveer 6 uur na inname werken. De volgende dag is het echter nog mogelijk dat je je suf, slaperig of vermoeid voelt. Daarnaast zal je reactievermogen afnemen. Deze bijwerkingen zullen echter na verloop van de dag steeds verder afnemen.

Inname

Neem Temazepam alleen in wanneer je minimaal 6 uur achtereen kunt slapen. Op deze manier zal je de volgende dag minder last hebben van deze bijwerkingen. Het is belangrijk om rekening te houden met het autorijden. Wanneer je namelijk 20 mg Temazepam of minder inneemt per keer, dan is het niet toegestaan om de komende 8 uur na inname auto te rijden. Wanneer je meer dan 20 mg Temazepam inneemt dan is het niet toegestaan om 24 uur na inname auto te gaan rijden. Wanneer elke dag meer dan 20 mg wordt ingenomen dan is autorijden geheel niet meer toegestaan. Het is dus van belang om hier rekening mee te houden bij het innemen van het medicijn.

Bijwerkingen

Temazepam kent een aantal bijwerkingen, zoals een verminderde coördinatie, geheugenproblemen, slappe spieren en vermoeidheid. Dit kan er voor zorgen dat je je balans gemakkelijker verliest en dat je sneller valt. Let er op om Temazepam niet in te nemen wanneer je alcohol genuttigd hebt of wanneer je dit na inname wilt gaan nuttigen. Alcohol kan er namelijk voor zorgen dat de effecten van de Temazepam worden versterkt. Je kan je bijvoorbeeld nog suffer gaan voelen. De bijwerkingen van Temazepam kunnen er dus voor zorgen dat je een grotere kans hebt op ongelukken.

Afhankelijkheid

Wanneer je het medicijn gedurende een langere periode gebruikt kunnen bijwerkingen optreden zoals verwardheid, trager denken, een slechtere concentratie of minder alert zijn. Temazepam werkt het beste wanneer het slechts af en toe wordt gebruikt. Wanneer je het langer achtereen inneemt zal het effect al na enkele weken verdwijnen. Daarnaast is de kans groot dat je afhankelijk wordt van het medicijn, omdat je lichaam het effect van de Temazepam verwacht.

Belangrijk om te weten

Het medicijn Temazepam kan een wisselwerking veroorzaken wanneer het tegelijk wordt gebruikt met andere medicijnen. Met name medicijnen die het reactievermogen verminderen kunnen de nadelige invloeden op het reactievermogen en het coördinatievermogen versterken. Hierdoor kan door  Temazepam een langere werking krijgen. Dit kan erg vervelend zijn, omdat je hierdoor ook langer geen auto kunt rijden en de wisselwerking ervoor kan zorgen dat bepaalde werkzaamheden lastiger uit te voeren zijn. Het is mogelijk om direct met de inname van Temazepam te stoppen indien je het medicijn slechts af en toe inneemt. Gebruikt je het medicijn echter een langere periode achtereen, dan is de kans groot dat er ontwenningslapeloosheid ontstaat. Om dit te voorkomen is het verstandig om langzaam het gebruik van Temazepam af te bouwen. Dit kunt je doen door bijvoorbeeld de dosering af te bouwen.

Zwangerschap

Ten slotte is het erg belangrijk om geen Temazepam te gebruiken wanneer je je in de negende maand van de zwangerschap bevindt. Het gebruik van het medicijn vanaf de achtste maand kan er namelijk voor zorgen dat je kind na de geboorte versuft is en moeite kan hebben met ademhalen. Het is dus ontzettend belangrijk om dit te onthouden wanneer je Temazepam gebruikt en je op dat moment zwanger bent. Temazepam is in Nederland alleen op recept verkrijgbaar, wat inhoudt dat het medicijn niet verkrijgbaar is bij bijvoorbeeld een apotheek. Vaak is het medicijn verkrijgbaar onder de merknaam Normison of onder de naam Temazepam.

9 beoordelingen voor Temazepam 20 MG – 30 capsules

 1. Waardering 5 uit 5

  Suzie

  Ben erg tevreden over jullie service en sowieso de bezorging!

 2. Waardering 5 uit 5

  Barry

  Zeer snelle service. Ook bij vragen krijg je zeer snel antwoord op je onzekerheid. Super.

 3. Waardering 5 uit 5

  Suzan

  goeie service, dank je, jullie zijn de beste!!

 4. Waardering 5 uit 5

  Maria

  Eindelijk mensen die weten wat service is en snelle levering thanks ik kan weer eindelijk goed slapen.

 5. Waardering 5 uit 5

  Maurice

  Een prima bedrijf! Ze doen wat ze beloven, op een professionele manier. Wat meer wil je als klant !!!!

 6. Waardering 5 uit 5

  admin

  Heb vandaag me bestelling geplaatst!

 7. Waardering 5 uit 5

  admin

  Krijg altijd me Temazepam opgestuurd, bedankt!

 8. Waardering 5 uit 5

  admin

  Ik woon in Belgie en had mijn Temazepam binnen 48 uur in huis! Bedankt voor de goede service!

 9. Waardering 5 uit 5

  admin

  Ik had per 20 mg besteld, maar kreeg 10 mg toegestuurd. Ik kreeg na mijn klacht alsnog mijn 20 mg binnen 24 uur thuis bezorgd! Top service, vaste klant erbij!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…