Top

Apotheek medicijnen bestellen

lormetazepam

Lormetazepam 2 mg

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

50,00

Aantal

Beschrijving

Lormetazepam 2 mg

Wereldwijd gebruiken miljoenen mensen benzodiazepinen. Alleen in Nederland zijn er naar schatting 1,2 miljoen gebruikers. Onder andere slaapmiddelen en kalmerende en angstwerende medicatie worden tot de benzodiazepinen gerekend. Een veelgebruikt slaapmiddel is Lormetazepam. Deze ontspant de spieren, en zorgt ervoor dat iemand tot rust komt.

Het effect van benzodiazepinen

Enige kennis van benzodiazepinen is vereist om de werking van benzodiazepinen te begrijpen. Benzodiazepinen zijn alle medicijnen met bepaalde chemische stoffen die invloed hebben op de hersenen. Ze beïnvloeden bepaalde prikkels die normaliter zorgen voor onrustige en angstige gevoelens. Lormetazepam is bijvoorbeeld een zeer effectief middel tegen slapeloosheid. Het zorgt namelijk voor een slaperig en kalm gevoel. Door ’s avonds een pilletje in te nemen valt iemand gemiddeld 10 uur in slaap.

Slaapstoornissen

Slaapstoornissen kunnen het dagelijks leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Zo zorgt een gebrek aan slaap voor verminderde concentratie- en coördinatie overdag. Daardoor is het voor veel patiënten steeds lastiger om normaal te functioneren in het werk- en gezinsleven. Sommige slaapstoornissen kunnen zelfs een gevaar vormen voor de gezondheid. Zo stopt men bij slaapapneu midden in de nacht zomaar enkele seconden met ademen. Medicatie zoals Lormetazepam kan dit voorkomen. Zelfs het ogenschijnlijk onschuldige ‘slaapwandelen’ kan soms gevaarlijk zijn. Je weet immers niet wat je doet. Ook bij deze aandoening is het gebruik van Lormetazepam aan te raden.

Uitwerking van Lormetazepam kopen

Een slaapmiddel helpt je aan een goede nachtrust. Voordat je een benzodiazepine zoals Lormetazepam gebruikt is het verstandig om een goed gesprek te voeren met de arts. Ook is het zeer belangrijk om de bijsluiter goed door te lezen. Elke benzodiazepine heeft namelijk weer een andere uitwerking op het lichaam. Zo werkt niet elk slaap- en kalmeringsmiddel even snel. Dit heeft onder andere te maken met de maximum concentratie van de stoffen die in het bloed terechtkomt. De gemiddelde dosering van Lormetazepam is 1 tot 2 mg per dag. Meestal merk je het effect al binnen een halfuur tot een uur.

Dosering

Je kunt de precieze dosering van Lormetazepam het beste bepalen in overleg met de huisarts. Bij ernstige slaapstoornissen is een iets hogere dosering of een langere gebruiksperiode gewenst. Wel dient er voorzichtig met het medicijn om te worden gegaan. Lormetazepam staat namelijk bekend als verslavingsgevoelig. Bij een te hoge dosering neemt de kans op afhankelijk namelijk sterk toe. Je hebt in dat geval steeds meer stoffen nodig om hetzelfde effect te bereiken.

Ontwenningsverschijnselen

Helaas zijn er genoeg personen die Lormetazepam toch te lang gebruiken. Zij kunnen na het stoppen last krijgen van ontwenningsverschijnselen. Het lichaam geeft in dat geval een sterke reactie omdat het de stoffen van de benzodiazepine ‘mist’. Je hersenen raken daardoor als het ware in ‘shock’. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van vervelende krachten als koorts, trillen en zweten. Ook voor ontwenningsverschijnselen is medicatie beschikbaar, zoals het kalmeringsmiddel Valium.

Af en toe een slaapmiddel

Artsen raden aan om Lormetazepam om paar dagen te gebruiken. Ook daarmee voorkom je namelijk verslaving. Bovendien neemt het effect van het slaapmiddel af wanneer je het te vaak gebruikt. Wellicht heb je geen ernstige slaapproblemen, maar toch de behoefte aan een slaapmiddel. Zo is het voor een belangrijke gebeurtenis belangrijk om goed uitgeslapen te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een belangrijke afspraak op het werk, of een examen die je echt moet halen. Besef wel dat het gebruik van Lormetazepam enkele dagen een suf gevoel kan geven. Bij sommige personen heeft het soms juist een averechts effect. Aan de ene kant neem je dus wel een risico als je medicatie gebruikt.

Verminderde concentratie

Lormetazepam brengt over het algemeen positieve bijwerkingen met zich mee. Er is slechts een paar milligram nodig om eindelijk weer een nacht door te slapen. Een goede nachtrust doet wonderen voor het dagelijks functioneren. Desondanks dien je bij het gebruik van dit medicijn ook rekening te houden met een aantal negatieve bijwerkingen. Het klopt dat je bepaalde ontwenningsverschijnselen kunt voorkomen door op tijd te stoppen met de medicatie. Bijwerkingen zoals verminderde concentratie en coördinatie treden echter bijna altijd op, ook overdag. Dit komt door het feit dat de stoffen van de benzodiazepine langere tijd in je lichaam blijven.

Rustig aan doen

Waarschijnlijk raadt de huisarts het af om de eerste dagen na het medicijngebruik zware werkzaamheden te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan klussen in je huis, of het tillen van zware spullen. Ook de auto kun je beter laten staan. Je zult namelijk merken dat je concentratie en coördinatie door Lormetazepam veel slechter is. De kans op ongelukken en verwondingen neemt dan ook toe. Dit klinkt erger dan het is. Zolang je rustig aan doet is er niets aan de hand. Bovendien nemen de bijwerkingen na enkele dagen af.

Het meest effectief

Lormetazepam is een populaire benzodiazepine. Tientallen Nederlanders hebben het op hun nachtkastje staan tegen slaapproblemen. Besef echter wel dat het een sterk en verslavingsgevoelig middel is. Je kunt ongeveer 1 tot 2 mg van dit medicijn het beste om de paar dagen innemen. Geconcludeerd kan worden dat Lormetazepam het meest effectief is wanneer je het op verstandige en gedoseerde wijze gebruikt.

3 beoordelingen voor Lormetazepam 2 mg

 1. Waardering 5 uit 5

  Ap

  ‘ Zeer goede site ene John heeft mij geholpen kon direct handig met bitcoins betalen en was binnen 24 uur mijn pakket binnen. Dus de ene dag besteld en de volgende dag al in huis Super service!!! Mensen aanrader niet twijfelen!! Ga zo door Boys!! “

 2. Waardering 5 uit 5

  Dave van A

  ” Erg netjes geregeld,, Ik heb m,n geld gewoon met de post verstuurd, 1 postzegel. en kreeg de volgende dag netjes bericht dat het was aangekomen, de dag erna mijn bestelling al in huis “

 3. Waardering 5 uit 5

  Anoniem

  ” Was voor mij de eerste keer dat ik op deze manier medicijnen koop.was een heel vreemde ervaring.ook de betalingswijze totaal anders dan ik gewend was.na lang aarzelen de sprong in het diepe gewaagd. “

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *