Top

Apotheek medicijnen bestellen

Diazepam kopen

Diazepam 10 mg – 30 tabletten

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

50,00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Diazepam

Iedereen ervaart wel eens een angstige gevoelens. Over het algemeen is het een goede raadgever. Het waarschuwt je bijvoorbeeld voor gevaarlijke situaties. Sommige mensen hebben echter last van onverklaarbare angstaanvallen. Het medicijn Diazepam helpt hen om te kalmeren en normaal te functioneren in het dagelijks leven.

Kalmeringsmiddel

Vaak ervaar je zelfs angst wanneer je zelf op zoek gaat naar een spannende situatie, die niet eens levensbedreigend hoeft te zijn. Je lichaam geeft bijvoorbeeld aan dat je toch beter niet kunt gaan parachutespringen of bungeejumpen. De enorme hoogte doet je sidderen en beven, ondanks dat je parachute relatief veilig is. In dit soort situaties is het doorgaans niet nodig om een kalmeringspilletje te gebruiken. Diazepam is echter wel nuttig als je regelmatig zomaar last krijgt van angst- en paniekaanvallen. Dergelijke situaties kunnen je leven behoorlijk beïnvloeden. Familiebezoek of naar de winkel gaan opeens een enorme uitdaging, terwijl dit het niet hoort te zijn.

Kalm en ontspannen in plaats van angstig

Een angst- en paniekaanval brengt ook lichamelijke klachten met zich mee. Symptomen zijn onder andere trillen, zweten en flauwvallen. Ook hartkloppingen en spierpijn zijn symptomen van angstige gevoelens. Door een tabletje Diazepam te gebruiken komen zowel je lichaam als geest tot rust. Het is namelijk een effectief middel tegen paniek- en angststoornissen. Diazepam bevat bepaalde stoffen die hersenprikkels beïnvloeden. Een korte wetenschappelijke uitleg maakt het misschien iets duidelijker. Diazepam is een zogeheten ‘benzodiazepine’, die je lichaamseigen stoffen vervangt door eigen stoffen. Deze stoffen oefenen een kalmerende en ontspannen werking uit.

Diazepam bij slaapproblemen

Niet alleen personen met angst- en paniekstoornissen hebben baat bij Diazepam. Het kalmeringsmiddel is ook geschikt voor mensen met slaapproblemen. Door de kalmerende werking van het medicijn vallen ze voor het eerst in weken als een blok in slaap. Niet voor niets is Diazepam dan ook vaak op het Nederlandse nachtkastje te vinden. Duizenden landgenoten hebben namelijk regelmatig slaapproblemen. Ze komen bijvoorbeeld moeilijk in slaap, of kunnen niet de hele nacht doorslapen. Een tabletje Diazepam is in een dergelijke situatie een goed idee. Het middel ontspant namelijk de spieren, en zorgt binnen een halfuur voor een suf en slaperig gevoel.

Meest effectief bij lange nacht
Diazepam werkt ongeveer 12 tot 24 uur. Voor personen met slapeloosheid is het meer dan genoeg tijd om eindelijk eens lekker te slapen. Moet je de volgende ochtend echter zeer vroeg opstaan? Dan kun je Diazepam het beste even links laten liggen, of vroeg naar bed gaan. Het middel is namelijk alleen effectief bij minstens 8 uur slaap, en het liefst langer.

Psychische en lichamelijke klachten
Diazepam hoort ook bij de medicatie die wordt gebruikt tegen bij ernstige psychische en lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan psychoses, maar ook epilepsie en kanker. Personen met dergelijke klachten hebben vaak de behoefte aan kalmte en rust. Zo weet Diazepam een epilepsie aanval te voorkomen of tegen te houden. De gemiddelde werking van het medicijn is ongeveer 20 tot 30 minuten. In deze situatie wordt Diazepam meestal toegediend door middel van een injectie of klysma. Vervolgens heeft Diazepam ongeveer 12 tot 24 uur een rustgevende werking.

Diazepam tegen ontwenningsverschijnselen
Diazepam is voor verschillende groepen patiënten effectief. Zo hebben ook alcoholisten er veel baat bij. Het medicijn vermindert namelijk de ontwenningsverschijnselen wanneer ze willen stoppen met drinken. Een afkickperiode wordt doorgaans als bijzonder zwaar ervaren. Men krijgt bijvoorbeeld last van zweetaanvallen, onophoudelijk trillen en hartkloppingen. Dankzij Diazepam worden de bijwerkingen echter een stuk minder heftig.

Vergemakkelijken van medische ingreep
Ook bij een medische ingreep wordt soms Diazepam toegediend. Het medicijn vergemakkelijkt namelijk een ingreep. Patiënten die zich in een bepaalde ‘roes’ bevinden zijn rustiger en meer ontspannen. Diazepam ontspant namelijk ook de spieren. Met name bij bepaalde ingrepen, zoals een endoscopie, is dit praktisch voor zowel de patiënt als de arts.

Palliatieve zorg
Personen met een ernstige ziekte ervaren soms een gevoel van onrust. Ze weten bijvoorbeeld niet wat komen gaat, en worden overvallen door angst- en paniek. Diazepam helpt ze om in deze situatie te kalmeren. Overigens geldt hetzelfde voor personen die stervende zijn. Het medicijn komt vaak voor in de palliatieve zorg. Door het toedienen van Diazepam met een klysma blijft een stervend persoon kunstmatig in slaap, en wordt er geen angst of pijn ervaren.

Diazepam online bestellen

Het medicijn Diazepam is doorgaans op voorschrift van de huisarts verkrijgbaar. Vervolgens kun je het ophalen bij de apotheek. Tegenwoordig is het medicijn echter ook zonder recept bij de online apotheek verkrijgbaar. Vanuit je luie stoel kun je dit bijzonder effectieve middel tegen onder andere slaapproblemen en angsten bestellen. Vervolgens wordt deze op een discrete manier aan huis bezorgd. Wel is het verstandig om de betrouwbaarheid van de online apotheek waar je het middel bestelt goed voor ogen te houden. Niet elke apotheek is namelijk even betrouwbaar, terwijl je gezondheid uiterst belangrijk is. Om bedrog te voorkomen dien je alleen apotheken te kiezen die een speciaal keurmerk hebben. Dit keurmerk wordt doorgaans op de website vermeldt.

Voorkom verslaving
Diazepam wordt meestal voorgeschreven als een 2-wekelijkse kuur. Het is onverstandig om het medicijn langer dan enkele weken te gebruiken, omdat daarmee de kans op afhankelijkheid toeneemt. Als je lichaam gewend raakt aan de stoffen loop je namelijk de kans verslaafd te raken. Uiteraard is dit niet de bedoeling. Bovendien heeft Diazepam een beter effect wanneer je het slechts af en toe gebruikt. Bij slaapproblemen raden artsen het bijvoorbeeld aan om de drie dagen Diazepam te gebruiken.

5 beoordelingen voor Diazepam 10 mg – 30 tabletten

 1. Waardering 5 uit 5

  admin

  Bedankt voor de snelle levering!

 2. Waardering 5 uit 5

  admin

  Ik had mijn bestelling binnen 24 uur in huis!

 3. Waardering 5 uit 5

  Emile

  Snelle levering. Werkt prima!

 4. Waardering 5 uit 5

  A

  Bedankt voor de goede service en snelle levering! Erg terveden!

 5. Waardering 5 uit 5

  DMS Mepschen

  Erg tevreden met de bestelling, levering en snelle service.
  Goede klantvriendelijkheid.
  Ga zeker vaker bestellen bij de Apotheker.
  Heel erg bedankt en natuurlijk 5 sterren.

  Groetjes Danny uit Amsterdam

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *