Top

Apotheek medicijnen bestellen

Aanbieding
bromazepam

Bromazepam 6 mg – 30 stuks tabletten

Waardering 4.67 op 5 gebaseerd op 3 klantbeoordelingen
(3 klantbeoordelingen)

55,00 50,00

Aantal
Categorie:

Beschrijving

Bromazepam 6 mg

Het middel Bromazepam behoort tot de medicijnsoort Benzodiazepinen. Het is een medicijn dat wordt voorgeschreven door je behandelend arts of huisarts wanneer je last hebt van sociale fobie, angstgevoelens en gespannenheid. De werking van het medicijn Bromazepam bestaat eruit dat het spierontspannend werkt, en daarnaast is het rustgevend en het vermindert angstgevoelens.

Wanneer spreek je van een sociale fobie

Je spreekt van een sociale fobie wanneer je last hebt van ernstige angsten. Angst is op zich niets schadelijks. Angst is een natuurlijke reactie in je lichaam die ervoor zorgt dat je alert reageert op een situatie waarin gevaar dreigt.

Op het moment echter dat jij erg veel last hebt van angst in een situatie waarin een angstreactie onnodig is, en dat die angst jouw leven zodanig beheerst dat je niet meer goed kan functioneren spreken we van een angststoornis. Op het moment dat zo’n angststoornis zich juist openbaart wanneer jij je buiten je huis begeeft in de maatschappij spreken we van een sociale fobie.

Wat zijn de symptomen van een sociale fobie

De angst die overduidelijk aanwezig is bij een sociale fobie zal voor een behoorlijk aantal lichamelijke klachten zorgen. Je zal in dat geval, zodra je in bijvoorbeeld een winkel bent of in een druk stadscentrum, last krijgen van hoofpijn, prikkelbaarheid en buikpijn. Je zal ook last krijgen van slaapproblemen als gevolg van de angstreactie die je overdag doormaakt.

Wanneer de angst echt heel heftig aanwezig is kan je zelfs last krijgen van andere symptomen. Je kan dan bijvoorbeeld last krijgen van hartkloppingen, benauwd zijn, zweten, pijngevoel op je borst, ernstige trillerigheid, flauwvallen, het gevoel dat je flauw gaat vallen of tintelende ledematen.

Waar moet je op letten bij Bromazepam

Het middel Bromazepam zal slechts de symptomen van jouw angststoornis weghalen. Het wordt voorgeschreven wanneer er sprake is van een bepaalde aanwijsbare heftige gebeurtenis in jouw leven. Je zal het middel niet langer dan een paar weken mogen gebruiken omdat anders gewenning optreedt. Wanneer je klachten chronisch zijn zal je arts je eerder een antidepressivum voorschrijven.

Hoe snel werkt Bromazepam

Bromazepam begint een uur na inname te werken. De werking houdt 12 uur aan. Het is een medicijn waar je lichaam makkelijk aan verslaafd raakt. Wanneer je onverwacht stopt na langdurig gebruik zal je last krijgen van ontwenningsverschijnselen als angst, hoofdpijn, spierpijn, slapeloosheid, rusteloosheid en geïrriteerdheid. Het is dus zaak dat je dit middel niet langer dan een paar weken gebruikt.

Klik hier voor meer informatie over: Bromazepam 6 mg

Raadpleeg altijd eerst uw arts wanneer u van plan bent medicijnen te gaan gebruiken.

Lees ook de patiëntenbijsluiter voor informatie over de toepassing van dit medicijn.

3 beoordelingen voor Bromazepam 6 mg – 30 stuks tabletten

 1. Waardering 5 uit 5

  admin

  Vandaag besteld, ben benieuwd!

 2. Waardering 4 uit 5

  DenAztec

  TOP,besteld,geleverd,was een klein probleempje maar is eerlijk opgelost door de klantendienst,echte producten!Laat je niet afzetten door op buitenlandse site’s te bestellen!hier betaal je een beetje meer maar heb je ineens de garantie dat je geen neppillen of rommel aan het slikken bent,alles komt mooi in fabrieksverpakking met Nederlandse bijsluiter!Topper(ik had graag het betalingssysteem via PP of CC gezien maar eens je met de bitcoins opgang bent gaat het vanzelf en heb je een TOPSITE

 3. Waardering 5 uit 5

  Andy

  Gedaan met afgezet worden of gedoe met verontreinigde goedkopen neppillen uit Oosterse landen. Ik heb het persoonlijk meegemaakt en een virus opgelopen vanuit de roze Bromazepam 3 Mg vanuit Pakistan,twee weken antibiotica slikken tegen een bacteriële infectie! Dat is nu uit de wereld geholpen dankzi De Apotheker247 welke streng gecontroleerd en geregistreerde topqualiteit medicijnen verkoopt recht uit de apotheek met alle privacy van de wereld! Steeds snel geleverd en altijd in orde, ik hoop dat jullie nog lang top Bromezapam 6 Mg blijven verkopen en dat jullie nog héél lang mogen blijven bestaan!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *