Top
Meike

Zelfs in de drukke decembermaand, nog steeds een vriendelijke klantenservice én de snelle levering! Perfect! Misschien dat je nog twijfels hebt, over zelf 'doktoren', maar er zit altijd een gebruiksaanwijzing bij! Daarnaast zijn de medicatie van goede fabrikanten en daardoor weet je dat het betrouwbaar is. Medicijnen zijn geen oplossingen, maar zie het als een steuntje in je rug. Ik ga in elk geval met meer vertrouwen het nieuwe jaar in! Alvast een fijne jaarwisseling!

Gerben

"Ik had Temazepam capsules besteld en kreeg tabletten, na een klacht kreeg ik mijn bestelling alsnog kosteloos opgestuurd en korting op mijn volgende bestelling!"

Delia

"Ik had mijn modafinil binnen 24 uur in huis, bedankt Denise voor de snelle afhandeling"

Snoopy

Ik wil jullie bedanken voor de goede service. Jullie zijn betrouwbaar en dat stelt mij gerust. Je hoort van die veemde verhalen. Jullie zijn een kei !

Denise

" Ik was erg bang dat ik het nie zou ontvangen maar gelukkig heb ik alles gekregen ! ben super tevreden "

Julia

" Alles netjes ontvangen! Even in een paar woorden super snelle service kan niet beter! "

Amanda

" Heb vandaag alles gekregen thankuuu "

Linda

" Net iets besteld, spannend! "

Lieke

" Deze site is 100% betrouwbaar. en 100% veilig en discreet. Ik heb vrijdag na 15 uur besteld, en vandaag de maandag mijn bestelling gekregen.Ideeal ! Mijn twijfels aan deze site zijn helemaal weg genomen, in tegenstelling tot andere sites! "

Kera

" Ben weer zeer tevreden! Alles weer na 1 werkdag geleverd. Super service ga zo door! "

Maxxi

" Super service! ga zo verder, zal hier vaker terugkomen. "

Rudi

" Thxxxxx alles vandaag ontvangen ! "

Char

" Super service! ga zo verder, zal hier vaker terugkomen. "

Ton

" Goedeavond wilde even zeggen dat me pakketje vandaag is geleverd! Toppie Groeten "

Jermain

" Site TOP betalen met ideal TOP service TOP echt jullie doen jullie werk goed en beschouden jullie klant als koning! Daar hou ik van Thankssss "

Yoo

" Hee zoals gewoonlijk weer alles top geregeld bij jullie. "

Rico

" Alles is netjes verlopen groetjes Bedankt!! "

Ricardo

" Super website alles tip top snel geregeld! "

Frans

" Zeker een perfect website super service en bitcoin werkt ook perfect ga zo verder "

Marieke

" gave site met goeie service ze leveren alles origineel fabrikant is Nederlands dus kan niet "

Anoniem

" Hier word ik blij van! Eenvoudig betalen en super snelle service! Bedankt ! Fijne avond en tot de volgende bestelling "

Peter

" Wederom binnen 24 uur mijn bestelling binnen, op een discrete en betrouwbare wijze, dat schept vertrouwen. Betaald via Bitcoin, dat kost een paar euro meer maar is betrouwbaar en discreet. Iedereen aan te bevelen. Ga zo door OA, zeker omdat veel prijzen permanent met 10 euro verlaagd zijn. Mij complimenten!!! 12345...28 "

Jan

" Ik vind dat ik toch moet reageren op deze site subliem en alle goeds ondanks opstartproblemen kwam het altijd goed maar zou het unicum vinden als je het via dhl naar een parsel winkel zou sturen zodat ik het op kan halen wanneer ik wil want er zitten altijd toch mensen die het niets aan gaat "

Karel van Schip

' Zeer goede site ene John heeft mij geholpen kon direct handig met bitcoins betalen en was binnen 24 uur mijn pakket binnen. Dus de ene dag besteld en de volgende dag al in huis Super service!!! Mensen aanrader niet twijfelen!! Ga zo door Boys!! "

Maria

" Vanmiddag was ik een half uur te laat en de jongen diende medicijnen kwam brengen was gewoon hartstikke aardig en vriendelijk! Toppie! "

Yen

" Het ging door stoornis computer, wat omslachtig. En ben zo goed geholpen. Geweldig. Ik heb er vertrouwen dat ik morgen pakketje ontvang. Ik vond de service vandaag echt geweldig. Heel groot compliment... "

Denise

" Was voor mij de eerste keer dat ik op deze manier medicijnen koop.was een heel vreemde ervaring.ook de betalingswijze totaal anders dan ik gewend was.na lang aarzelen de sprong in het diepe gewaagd. "

Danny

" Erg netjes geregeld,, Ik heb m,n geld gewoon met de post verstuurd, 1 postzegel. en kreeg de volgende dag netjes bericht dat het was aangekomen, de dag erna mijn bestelling al in huis "